Dette er første blogginnlegg på den nye siden min. Jeg heter Jens Fossum og ble i 2014 ferdig utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt. Nå har jeg startet opp Terapeut1 og praktiserer på Din Klinikk i Strømmen. Som en del av etableringen av min praksis tilbyr jeg introduksjonspris på terapi og redusert pris til studenter. Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening og er involvert i foreningen i medieutvalget. Medieutvalget har mandat til å bygge opp mer kunnskap og kjennskap til gestaltterapi og vi ønsker kontakt med ildsjeler over hele landet som ønsker å fremme gestaltterapi som en del av det frie behandlingstilbudet som regjeringen jobber med.

Jeg har praktisert på Din Klinikk siden 2012 og tar i mot klienter med ulik bakgrunn. Hvis du har en diagnose fra før, kan det være aktuelt at du må varsle din fastlege om at du ønsker å gå i terapi.

Studenter ved NGI får godkjent terapien i sitt studie, det er også nødvendig med praktisk erfaring som klient hvis du selv ønsker å søke til gestaltterapeut studiet.

Tidligere har jeg blogget om det å gå på gestaltterapeut studiet og jeg anbefaler at du sjekker ut den gamle bloggen min her. På denne siden ønsker jeg å fortsette å skape artikler som både vil ha verdi for potensielle og eksisterende klienter, samt andre terapeuter som søker informasjon og inspirasjon. Det vil si at jeg er åpen for gjesteblogging for å skape et større nyansert bilde av de ulike temaene som tas opp. Klientens personvern er alltid i fokus og alle blogginnlegg er anonymisert og eksemplene er skrevet om slik at klienten ikke skal kunne identifiseres.

En ide med siden er at andre terapeuter, også de som ikke benytter samme metode kan gå sammen og samarbeide om å både blogge, drive markedsføring og skape et tverrfaglig miljø der vi utvikler oss sammen. Filosofien er at vi får til mer sammen.

Jeg har lagt til bloggen min på bloggurat.

Share This