I tillegg til å få Kine Berge Johnsen og Peter Paszkiewicz med i Terapeut1 har vi fått nye lokaler i Lillestrøm.

Prestasjonssenteret, tidligere kjent som Sports Club Volla, har vært et treningssenter i mange år og byttet eier sommeren 2015. De nye eierne er blant annet de som står bak Klinikk Andersen, der Jens Fossum hadde praksis tidligere.

Rommet vi praktiserer iVi har vært på utkikk etter nytt lokale en stund, og gleden var stor da vi endelig fant noe som passet bedre til våre behov.

Det er kjøpt inn møbler og rommet er delvis innredet, det mangler litt bilder og lamper – men det kommer på plass i løpet av kort tid. Våre nye lokaler gir et godt utgangspunkt for å skape en god relasjon mellom klientene og terapeuten. Vi har skapt en atmosfære som skaper trygghet og tillit.

Kine og Peter er gestaltterapeuter under utdanning, og tilbyr terapi fra kr. 400,- timen. De er nettopp ferdig med 3. klasse på Norske Gestaltinstitutt og skal starte det siste skoleåret høsten 2016. Begge er godkjent til å motta klienter, en viktig del av utdanningen, og får veiledning i skolens regi. De vil være ferdig utdannet sommeren 2017.

Det er bare å ta kontakt for å bestille time:

Kine – kine@terapeut1.no / 458 07 101

Peter – peter@terapeut1.no / 909 38 104

Jens var ferdig utdannet i 2014 og har praktisert siden 2012. Han tilbyr gestaltterapi fra kr. 600,- timen til privatpersoner. I tillegg tilbyr han terapi til studenter under utdanning på NGI til kr. 400,- per time. Han praktiserer onsdag ettermiddag fra klokken 16.45 og utover.

Jens – gestalt@terapeut1.no / 470 34 200

Vi ser frem til å møte deg i våre nye lokaler i Lillestrøm.

Share This