Frem til nå har jeg praktisert på Din Klinikk på Strømmen, det har siden starten i 2012 vært tilholdsstedet mitt som terapeut og jeg har likt å bruke tid sammen med klientene mine her.

Din Klinikk på Strømmen skal avvikles fra nyttår, og i den forbindelse har jeg jobbet med å finne et nytt sted å praktisere i nærheten. Tilfeldighetene råder, og det viser seg at mine gamle naboer fra oppveksten på Skjetten, driver Klinikk Andersen på Skjetten Nærsenter. De har i noen år hatt Gro Langslet som gestaltterapeut i sine lokaler, og Gro har tenkt å avvikle sin praksis på Klinikk Andersen fra nyttår 2015, noe som har gitt meg muligheten til å starte opp i disse lokalene.

Jeg vil fremdeles jobbe på onsdag ettermiddag/kveld, og det finnes plass til en gestaltterapeut til i lokalene, da min praksis er noe begrenset i forhold til kapasiteten. Hvis dette er interessant er det bare å ta kontakt med meg eller Hege Anita Andersen hos Klinikk Andersen.

Klinikk Andersen er drevet av Hege Anita og Dag Andersen. De er begge utdannet kiropraktorer og fysioterapeuter. Klinikk Andersen har to kontorer, ett på Skjetten Nærsenter og et annet på Skedsmokorset legesenter. De har flere kiropraktorer og fysioterapeuter på sine klinikker i tillegg til massør og ernæringsveileder.

Å kombinere «kroppslige plager» med terapi kan gi god effekt, da både kroppen og tankene våre knyttes tett sammen.

Jeg ser frem til å jobbe i nye lokaler og oppfordrer de som trenger terapi å ta kontakt. Første dag med terapi i nye lokaler blir den 7. Januar 2015

Sjekk ut Klinikk Andersens hjemmeside her: http://wp.klinikkandersen.no/

Share This